KWAT

KWAT Kwat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kwat. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:03 Aanrader voor vegans!
19 mei 2022 om 20:20 verassend lekker! had ik niet verwacht na al die andere slechte ervaringen van andere zaken. Dus erg blij met dit lekkere eten!
12 mei 2022 om 19:55 Heel erg lekker! Hier ga ik zeker nog bestellen. De bezorging liep vlot, het eten was nog goed warm en alles zoals gevraagd.
10 mei 2022 om 22:01 Broodje was echt super wak
8 mei 2022 om 20:13 Great vegan options!
7 mei 2022 om 8:03 Food was amazing! I didn’t really like the sauce that came with the fries but the rest was def a 10/10
4 mei 2022 om 5:31 not the last time
30 apr 2022 om 22:21 Echt superlekker. We bestelden en de levertijd zou 90 min zijn. We belden hun om te zeggen dat we veel vroeger al moesten eten en ze hebben echt hun best gedaan om op tijd te leveren. Top service.
20 apr 2022 om 14:29 Vers eten tegen zeer goede prijzen was de eerste keer en ontzettend enthousiast dit wordt uiteraard een van mijn favoriete lunch bezorg adresje
17 apr 2022 om 2:28 Het was wel lekker maar mijn tand was bijna gebroken door een olijfpit in mijn boordje maar gelukkig niet maar wel pijn gehad.
10 apr 2022 om 22:17 Het eten was heerlijk het duurde wel een beetje lang maar voor derest was het heel goed